divendres, 31 d’octubre del 2014

Menú de cap de setmana. 31 d'octubre al 2 de novembre.

       

Primers plats

Torrades del mossèn amb escalivada

 



Crep farcit de verdures i moniato

 




Amanida amb formatges de cabra del Montseny


 Segons plats

Pollastre rostit amb pinyons i bolets dels prats del Montseny

 



Vedella i gall d'indi adobat amb ceba caramel·litzada

 




Graellada de carn amb acompanyament


 

Postres

Crep farcit de melmelada casolana


 


Flam de coco

 

Assortit de panellets casolans


Pa, vi de la casa, aigua i gasosa inclòs.  18€


Disposem d’un menú infantil a 9,50€ ( beguda i postra inclòs ):

Patates fregides, ou ferrat i botifarra o llom a la brasa.
(Plat combinat)





divendres, 24 d’octubre del 2014

Menú del cap de setmana del 24 al 26 d'octubre

Primers plats
  • Amanida amb poma, codony casolà i formatges del Montseny
  • Espàrrecs verds saltejats amb rosinyols del Montseny
  • Xampinyons farçits de verdures i pernil serrà
Segons plats
  • Canelons amb bolets
  • Pollastre amb trompetes
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Tarteletes de crema pastissera cremada i pinya
  • Crep amb melmelada casolana
  • Crema de taronja sense llet ni sucre

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

divendres, 17 d’octubre del 2014

Menú del cap de stmana del 17 al 19 d'octubre

Primers plats
  • Amanida amb poma, codony casolà i formatges de Can Gorgs
  • Espàrrecs verds saltejats amb rusinyols del Montseny
  • Crep  de soja amb verdures ( albergínia, ceba, pèsols) i caama-secs del Prats del Montseny
Segons plats
  • Cruixent de vedella, arròs basmati i trompetes
  • Vedella marinada sobre un llit de patates 
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Mató amb codony casolà
  • Crep de melmelada casolana
  • Flam de xocolata

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.