divendres, 21 de març del 2014

Menú del cap de setmana del_21 al 23 de març

Primers plats
  • Assortit de formatges del Montseny amb torrades
  • Carxofes al forn amb pernil
  • Amanida amb mongetes de Sant Pau

Segons plats
  • Crep de vedella amb verdures
  • Carpaccio de peus de porc
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pinya amb crema cremada
  • Flam de coco
  • Crep amb llet de soja amb melmelada o gelat
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 14 de març del 2014

Menú del cap de setmana del_14 al 16 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Crep de verdures amb trompetes de la mort amb salsa de trompeta
  • Amanida amb formatge de cabra del Montseny i amb fruits secs

Segons plats
  • Pollastre marinat amb ceba caramel·litzada, albergínia i all i oli de castanya
  • Canelons de vacallà
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Brownie
  • Crep de soja amb melmelada o gelat
  • Pastís de poma al estil angles (Apple pie)
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 7 de març del 2014

Menù del cap de setmana del 7 al 9 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Profiterole farcides de verdura
  • Amanida amb formatges de cabra del Montseny

Segons plats
  • Vedella marinada sobre un llit de patates
  • Carpaccio de peus de porc
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pudding
  • Crep al gust
  • Pastís de poma al estil angles (Apple pie)
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides (Plat combinat)

divendres, 28 de febrer del 2014

Menú del cap de setmana del 28 de febrer al 2 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Carxofes al forn amb pernil
  • Amanida amb formatges de cabra del Montseny

Segons plats
  • Crep farcit de botifarra i mongetes del ganxet
  • Pollastre rostit amb cigrons ecològics
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Crema amb gelat biscuit
  • Crep al gust
  • Crema de taronja i stèvia
           
           Beguda

  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·  Arròs amb ou ferrat i botifarra a la brasa (Plat combinat)

divendres, 21 de febrer del 2014

Menú del cap de setmana del 21 al 23 de febrer

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Carxofes al forn
  • Crema de calçots amb romesco i formatge de cabra

Segons plats
  • Crep de vadella amb salsa
  • Carpaccio de peus de porc sobre un llit de patates
  • Graellada

Postres
  • Assortit de cremes
  • Assortit de flams
  • Crema de taronja
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·  Patates fregides amb ou ferrat i botifarra a la brasa (Plat combinat)

divendres, 14 de febrer del 2014

Menú del 14 al 16 de febrer

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Carxofes amb pernil al forn
  • Crep de verdures

Segons plats
  • Llom farcit amb salsa
  • Canelons amb bolets
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pastís de formatge
  • Crema amb pinya cremada
  • Crep al gust
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·  Patates fregides amb ou ferrat i botifarra a la brasa (Plat combinat)

divendres, 7 de febrer del 2014

Menú del cap de setmana del 7 al 9 de febrer

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Carxofes amb pernil al forn
  • Amanida amb fruita i fruits secs amanida amb oli d'alfàbrega i tomàquet confitat

Segons plats
  • Vedella farcida
  • Canelons de bacallà
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep amb gelat o melmelada
  • Assortit de flams
  • Pastisset de formatge
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·      Macarrons  i botifarra a la brasa. (Plat combinat)