diumenge, 5 de gener del 2014
divendres, 3 de gener del 2014
Menú cap de setmana 3 al 5 de gener
Primers plats
- Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
- Amanida de formatges i paté
- Crema de calçots ecològics amb romesco i formatge emmental
Segons plats
- Pollastre rostit amb castanyes i cebetes
- Xurrasco al forn amb guarnició
- Graellada de carn amb acompanyament
Postres
- Crep amb crema cremada
- Mató amb codony casolà
- Crema de café
Beguda
- Aigua o refresc
- Vi negre de la casa i gasosa
Pa i beguda inclosos 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Patates fregides amb ou ferrat i croquetes de mill i botifarra a la brasa. (Plat combinat)
divendres, 27 de desembre del 2013
Menú de cap de setmana del 27 al 29 de desembre
Primers plats
- Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
- Amanida amb formatges de cabra del Montseny
- Carxofes amb pernil al forn
Segons plats
- Crep de soja amb farina de cigrons farcit de verdures i filet de vedella
- Xurrasco de vedella amb acompanyament
- Graellada de carn amb acompanyament
Postres
- Crep amb gelat
- Mató de cabra del Montseny
- Pinya amb crema cremada
Beguda
- Aigua o refresc
- Vi negre de la casa i gasosa
Pa i beguda inclosos 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Arròs, ou ferrat i botifarra a la brasa. (Plat combinat)
divendres, 20 de desembre del 2013
Menú de Sant Esteve 2013
Primer
- Pica pica de Sant Esteve amb:
- Musclos al vapor
- Musclos a la marinera
- Llagostins
- Gambes al forn
- Humus ( paté de cigrons )
- Assortit de patés
- Formatges
- Mini creps
- i més...
Segons plats
- Dorada al forn amb verdures al vapor
- Filet de vedella amb salsa de fruits vermells o salsa al pebre i acompanyament
- Canelons de nadal
- Cabrit arrebossat
Postres
- Pastissos casolans
- Torrons
Pa, beguda i cava inclosos 35€
Menú de cap de setmana del 20 al 22 de desembre
Primers plats
- Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco
- Amanida de cigrons ecològics del Montseny
- Torrades amb formatge de cabra del Montseny
Segons plats
- Xurrasco de vedella o porc
- Carpaccio de peus de porc
- Graellada de carn amb acompanyament
Postres
- Crep amb gelat o melmelada
- Mel i mató fet amb llet de cabra
- Pinya amb crema cremada
Pa i beguda inclosos 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Arròs i botifarra a la brasa. (Plat combinat)
divendres, 13 de desembre del 2013
Menú de cap de setmana del 13 al 15 de desembre
Primers plats
- Amanida de mar i muntanya
- Calçots ecològics del Montseny amb salsa
- Carxofes al forn amb pernil
Segons plats
- Botifarra de castanyes amb acompanyament
- Crep de caneló amb salsa de pebrot
- Graellada de carn amb acompanyament
Postres
- Crep amb gelat
- Pastisset de mató amb melmelada de préssec
- Pinya amb crema cremada
Pa i beguda inclosos 18€
Disposem d’un menú infantil a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Arròs i botifarra a la brasa. (Plat combinat)
Subscriure's a:
Missatges (Atom)