divendres, 3 de gener del 2014

Menú cap de setmana 3 al 5 de gener

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Amanida de formatges i paté
  • Crema de calçots ecològics amb romesco i formatge emmental

Segons plats
  • Pollastre rostit amb castanyes i cebetes
  • Xurrasco al forn amb guarnició
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep amb crema cremada
  • Mató amb codony casolà
  • Crema de café
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi negre de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Patates fregides amb ou ferrat  i croquetes de mill i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

divendres, 27 de desembre del 2013

Menú de cap de setmana del 27 al 29 de desembre

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Amanida amb formatges de cabra del Montseny
  • Carxofes amb pernil al forn

Segons plats
  • Crep  de soja amb farina de cigrons farcit de verdures i filet de vedella
  • Xurrasco de vedella amb acompanyament
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep amb gelat
  • Mató de cabra del Montseny
  • Pinya amb crema cremada
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi negre de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Arròs, ou ferrat  i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

divendres, 20 de desembre del 2013

Menú de Sant Esteve 2013



Primer

  • Pica pica de Sant Esteve amb:
    • Musclos al vapor
    • Musclos a la marinera
    • Llagostins
    • Gambes al forn
    • Humus ( paté de cigrons )
    • Assortit de patés
    • Formatges
    • Mini creps 
    • i més... 

Segons plats

  • Dorada al forn amb verdures al vapor
  • Filet de vedella amb salsa de fruits vermells o salsa al pebre i acompanyament
  • Canelons de nadal
  • Cabrit arrebossat

Postres

  • Pastissos casolans
  • Torrons

Pa, beguda i cava inclosos 35€

Menú de cap de setmana del 20 al 22 de desembre

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco
  • Amanida de cigrons ecològics del Montseny
  • Torrades amb formatge de cabra del Montseny

Segons plats
  • Xurrasco de vedella o porc
  • Carpaccio de peus de porc
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep amb gelat o melmelada
  • Mel i mató fet amb llet de cabra
  • Pinya amb crema cremada

Pa i beguda inclosos 18€ 
Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Arròs i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

divendres, 13 de desembre del 2013

Dinar de Sant Esteve



Menú de cap de setmana del 13 al 15 de desembre

Primers plats
  • Amanida de mar i muntanya
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa
  • Carxofes al forn amb pernil

Segons plats
  • Botifarra de castanyes amb acompanyament
  • Crep de caneló amb salsa de pebrot
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep amb gelat
  • Pastisset de mató amb melmelada de préssec
  • Pinya amb crema cremada

Pa i beguda inclosos 18€ 
Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Arròs i botifarra a la brasa. (Plat combinat)