divendres, 27 de febrer del 2015

Menú del cap de setmana del 27 febrer al 1 de març del 2015


  • Crep de verdures i all i oli negre gratinat
  • Calçots amb salsa romesco
  • Assortit de formatge amb trompetes  i confitura de figues


  • Segons plats

    •  Civet de senglar
    • Timbal de vedella amb ceva caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    •  Crep de soja amb melmelada casolana
    • Pastís anglès de poma
    • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada