divendres, 13 de febrer del 2015

Menú del cap de setmana del 13 al 15 de febrer

Primers plats
  • Amanida amb fruita, dàtils i formatge amb vinagreta de maduixa
  • Torrades del mossèn amb escalivada i embotit
  • Calçots amb salsa romesco casolana

Segons plats
  •  Timbal de gall d'indi  i ceba caramel·litzada 
  • Farcellet de quinoa i espàrrecs vers amb salsa d´espàrrecs
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  •  Crep amb crema i pinya 
  • Crema de taronja no porta llet ni sucre
  • Flam de mato casola
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada