divendres, 20 de febrer del 2015

Menú del 20 al 22 de febrer del 2015

Primers plats
  • Espàrrecs verds amb gabardina ( pernil dolç i arrebossats, ou i farina)
  • Carpatccio de pinya amb serrà
  • Calçots amb salsa romesco casolana


Segons plats

  •  Broxeta de gall d´indi amb acompanyament 
  • Vadella marinada sobre llit de patates
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
    Postres
  •  Crep de soja amb melmelada
  • Bunyols de quaresma ( poden ser fercits de crema)
  • Flam de soja amb gelat de nous
Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada