divendres, 6 de març del 2015

Menú del cap de setmana del 6 al 8 de març


 
  • Sopa amb mandunguilletes i crostons 
  • Amanida amb fruita i fruits secs amb vinagreta de mel (maduixa, pinya, nous i avellanes)
  • Calçots amb salsa romesco

  • Segons plats

    •  Brotxeta de xai amb arròs basmati i salsa de ceps
    • Vedella marinada sobre un llit de patates
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    •  Crep de soja amb crema catalana i gelat de vainilla
    • Flam de soja
    • Pastís de mascarpone

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
    ·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada