divendres, 24 de gener del 2014

Menú de cap de setmana del 24 al 26 de gener

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Coca del mossèn amb escalivada
  • Crep farcit de verdures de temporada i cigrons ecològics del Montseny

Segons plats
  • Llom amb salsa al pebre
  • Xurrasco e vedella
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Mató de cabra amb mel o codony
  • Pastisset de formatge
  • Crep farcit de melmelada o gelat
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Patates fregides amb ou ferrat  i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada