divendres, 17 de gener del 2014

Menú de cap de setmana del 17 al 19 de gener

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Quiche de coliflor ecològica amb formatges de cabra del Montseny
  • Calçots ecològics del Montseny arrebossats ambm salsa romesco casolana

Segons plats
  • Cabrit arrebossats
  • Crep farcit de vedella i gall d'indi amb verdures cruixents
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep al gust
  • Assortit de formatges de cabra del Montseny
  • Coulant de xocolata
           
           Beguda

  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Patates fregides amb ou ferrat  i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada