divendres, 2 d’agost del 2019

Menú del cap de setmana del 2 al 4 d'agost


Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes de pernil serrà (conté llet soja)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada de tomàquet i torradetes sense gluten
·      Crep de soja i farina d’espelta amb verdures acompanyat amb salsa de carabassa (conté ou)

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitat amb peres i confitura de fruits vermells
·       Mitjana de vedella de Girona amb patates al caliu
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill i botifarra blanca)
      
Postres         
·                      Assortit de flamets de xocolata, cafè i xixona    (conté ou, soja i fruits secs)
·                      Suc de taronja amb gelat de vainilla (conté lactosa) 
·                       Crema catalana amb pinya natural (conté maizena, ou i llet sense lactosa)
                       

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

dissabte, 20 de juliol del 2019

Menú del cap de setmana del 19 al 21 de juliol


Primers plats
·      Canelons d’espinacs (conté llet i gluten)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada  
·      Torrades amb escalivada, ou dur i seitons (conté gluten)

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat i patates al caliu  (conté ou)
·       Crep de soja amb verdures i salsa de pèsols (conté espelta, ou)
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, llom, botifarra negre, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Sorbet de llimona amb un toc àcid (conté ou)
·                      Copa de crema blanca amb gelat de turró (conté ou, maizena i soja)  
·                       Crema cremada amb gelat de vainilla (conté maizena, ou i llet sense lactosa)
                        

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

divendres, 5 de juliol del 2019

Menú del cap de setmana del 5 al 7 de juliol


                                                       
Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes de pernil  serrà
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·     Torrades amb escalivada (pebrot, ceba i albergínia) amb seitons i ou dur (conté gluten)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba, alls tendres i herbes aromàtiques
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Gelat de vainilla amb crema catalana cremada (conté lactosa, maizena i ou)
·                      Flamet de Jijona i xocolata amb gelat de torró (conté soja i fruits secs)  
·                       Crep de soja amb melmelada de fruits del bosc i xocolata calenta (conté soja, margarina, ou i farina d’espelta)
                        

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

divendres, 28 de juny del 2019

Menú cap de setmana del 28 al 30 de Juny


Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes  de pernil  serra
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Sorbet de llimona amb un toc àcid (ou)
·                      Flamet de cafè amb gelat de jijona (llet i fruits secs)  
·                       Crema cremada amb pinya natural (maizena, ou i llet sense lactosa)

divendres, 21 de juny del 2019

Menú cap de setmana del 21 al 23 de juny


Primers plats
·      Musclos al vapor o a la marinera
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (bolets) 
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Gelat de vainilla amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Sorbet de llimona (conté lactosa)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

divendres, 14 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 14 al 16 de juny


Primers plats
·      Amanida amb mongetes de Santa Pau i fruita
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb patates i ceba
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Gelat de vainilla amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Sorbet de llimona (conté lactosa)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

dissabte, 8 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 7 al 9 de juny


Primers plats
·      Torrades amb escalivada, seitó i formatge gratinat (conté ou)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de meló amb pernil serrà  

Segons plats
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols  ( conté gluten)
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Pinya natural amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Flam amb beguda de coco i cacau  (conté ou)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria