divendres, 5 de juliol del 2019

Menú del cap de setmana del 5 al 7 de juliol


                                                       
Primers plats
·      Sopa de meló amb virutes de pernil  serrà
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·     Torrades amb escalivada (pebrot, ceba i albergínia) amb seitons i ou dur (conté gluten)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba, alls tendres i herbes aromàtiques
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·                      Gelat de vainilla amb crema catalana cremada (conté lactosa, maizena i ou)
·                      Flamet de Jijona i xocolata amb gelat de torró (conté soja i fruits secs)  
·                       Crep de soja amb melmelada de fruits del bosc i xocolata calenta (conté soja, margarina, ou i farina d’espelta)
                        

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada