divendres, 16 de febrer del 2018

Menú del cap de setmana del 16 al 18 de febrer

Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur i formatge de cabra calent
·      Carxofes al forn amb sal de ceps

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb salsa
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat acompanyades de mongetes de Santa Pau i patates fregides
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Tocinets de cel
·       Crema blanca amb gelat de vainilla
·       Suc de taronja amb maduixes

-Tots els postres són casolans

divendres, 9 de febrer del 2018

Menú del cap de setmana del 9 al 11 de febrer

Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crep de soja amb melmelada i xocolata
·       Trufes de xocolata negre (conté llet)
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla


-Tots els postres són casolans

divendres, 2 de febrer del 2018

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de febrer


Primers plats
·      Calçots arrebossats
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre rostit a la mostassa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema blanca amb gelat de vainilla
·       Pinya natural amb crema cremada
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 




divendres, 26 de gener del 2018

Menú del cap de setmana del 26 al 28 de gener

Primers plats
·      Pissarra de formatges de cabra acompanyat amb torrades i melmelada de poma amb canyella
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i pernil serrà
·      Calçots arrebossats

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Timbal de gall d’indi amb patata, ceba i panxeta
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Pastís de crema pastissera
·       Crep de melmelada
·       Tocinets de cel


-Tots els postres són casolans

dissabte, 20 de gener del 2018

Menú del cap de setmana del 19 al 21 de gener

Primers plats
·      Pissarra de formatges de cabra acompanyat amb torrades i melmelada de poma amb canyella
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet

Segons plats
·       Brotxeta de xai adobada amb mostassa i mel
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Trufes de xocolata negre
·       Crep de melmelada
·       Crema blanca amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 





divendres, 29 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 29 al 31 de desembre


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escaliada (pebrot, albergínia i seitó) (conté farina)
·      Amanida amb fruita i formatge de cabra

Segons plats
·       Pollastre rostit amb gambes
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crep amb melmelada
·       Flams de Xixona
·       Pinya natural amb crema cremada

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 



dissabte, 23 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 22 al 24 de desembre

         Primers plats
·      Amanida amb poma i formatge de cabra
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada (pebrot, albergínia i ceba) (conté farina)
·      Calçots arrebossats

Segons plats
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Pinya natural amb crema cremada
·       Crep amb melmelada o xocolata
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)