divendres, 2 de febrer del 2018

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de febrer


Primers plats
·      Calçots arrebossats
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre rostit a la mostassa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema blanca amb gelat de vainilla
·       Pinya natural amb crema cremada
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada