dissabte, 30 de maig del 2015

Menú del cap de setmana del 29 al 31 de maig

  •   Amanida de fruita i ceba caramel·litzada
  •  Canalons de verdures
  •  Amanida de formatges calents del Montseny

  • Segons plats

    • Brotxetes de pollastre adobades
    • Botifarra esparracada amb all i oli de pebrot escalivat
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya amb crema cremada
    • Crep amb gelat o melmelada
    • Maduixes amb suc de taronja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 22 de maig del 2015

    Menú del cap de setmana del 22 al 24 de maig

  •   Amanida de patates del Montseny amb tomàquet confitat i bacallà i oli de albaca
  •  Pissarra de formatges del Montseny acompanyat amb poma
  • Espàrrecs verds a la brasa amb cruixent de panxeta

  • Segons plats

    • Pollastre al forn amb llimona i herbes aromàtiques fresques 
    • Mitjana de vadella (200gr) amb salsa al pebre i acompanyament
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya amb crema cremada
    • Crep al gust (gelat, melmelada ,xocolata etc....)
    • Menja blanc de Reus  

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 15 de maig del 2015

    Menú del 16 al 18 de maig


  •  Torrades amb formatges del Montseny i enbotit ibèric
  •  Faves amb cansalada, botifarra blanca i negre
  • Verdures a la brasa ( bròquil, pebrot vermell,pastanaga,espàrrec verd, patata i tomàquet) 

  • Segons plats

    • Broxeta adobada de xai a la brasa amb mongetes de santa Pau i cansalada passades per la paella 
    • Botifarra blanca esparracada amb sobrassada calenta o formatge calent
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya amb crema cremada
    • Crep al gust (gelat, melmelada ,xocolata etc....)
    • Assortit de flams (taronga, xocolata, café i tradicional)  

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    divendres, 8 de maig del 2015

    Menú del 8 al 10 de maig


  •  Pissarra amb formatges del Montseny acompanyat amb torrades
  •  Fabes a la Catalana
  • Amanida Santa ( monjetes de santa pau, bacalla, tomaquet, olives, ou d'u i enciam de l'hort 

  • Segons pla

    •  Crep de gall dindi amb verdures i pipes amb salsa de atetlles
    • Mitjana de vedella de Girona (uns 200g) amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Trufes casolanes de pastanaga i coco
    • Crep al gust (gelat, melmelada,xocolata etc....)
    • Flam xocolata amb llet de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    dijous, 30 d’abril del 2015

    Menú del 30 de abril al 3 de març

  •  Torrades amb formatges del Montseny amb un toc de pernil serrà
  •  Crep de soja amb calçots, espàrrecs verds, pebrot vermell i arròs
  • Canelons amb trompetes gratinats  

  • Segons plats

    •  Carpaccio de peu de porc amb all i oli de poma
    • Mitjana de vedella de Girona (uns 200g) amb salsa al pebre
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Menjar Blanc de Reus
    • Crep al gust (gelat, melmelada,xocolata etc....)
    • Flam de soja amb trufetes de xocolata

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    divendres, 24 d’abril del 2015

    Menú del 24 al 26 d'Abril de 2015


  •  Pissarra de formatge  del Montseny amb torrades
  •  Verdures a la brasa amb salsa de llenties taronges ( patata,espàrrecs verds,pastanagues,pebrot vermell i albergínia)
  •  Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana

  • Segons plats

    •  Timbal de gall d'indi amb ceba caramal·litzada
    • Borifarra esparracada amb all i oli gratinat acompanyada  de pabrot verd a la brasa
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya natural amb crema catalana cremada
    • Crep al gust (gelat, melmelada,xocolata etc....)
    • Crema de taronja (ni llet ni sucre)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs

    divendres, 17 d’abril del 2015

    Menú del cap de setmana del 17 al 19 d'abril


  •  Pissarra de formatge amb varietats del Montseny
  •  Amanida amb monjetes de Santa Pau i bacallà
  •  Crema de calçots amb romesco i llenques de cansalada curada 

  • Segons plats

    •  Brotxetes de xai
    • Crep de soja amb verdures, arròs, pipes i salsa de pastanaga
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Crema de xocolata casolana
    • Crep al gust
    • Flam de soja amb coco

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra) inclòs