divendres, 22 de maig del 2015

Menú del cap de setmana del 22 al 24 de maig

  •   Amanida de patates del Montseny amb tomàquet confitat i bacallà i oli de albaca
  •  Pissarra de formatges del Montseny acompanyat amb poma
  • Espàrrecs verds a la brasa amb cruixent de panxeta

  • Segons plats

    • Pollastre al forn amb llimona i herbes aromàtiques fresques 
    • Mitjana de vadella (200gr) amb salsa al pebre i acompanyament
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Pinya amb crema cremada
    • Crep al gust (gelat, melmelada ,xocolata etc....)
    • Menja blanc de Reus  

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada