divendres, 18 d’abril del 2014

Menú de Setmana Santa. Del 18 al 21 d'abril.

Primers plats
  • Truita de bacallà
  • Coca del mossèn amb escalivada
  • Amanida amb formatge de cabra del Montseny

Segons plats
  • Bacallà amb mel o all i oli gratinat
  • Broqueta de xai adobat
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Gelat amb crema cremada
  • Crema blanca
  • Crep de llet de soja amb melmelada 
           
           Beguda

  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Llom a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 11 d’abril del 2014

Menú de Cap de setmana de l'11 al 13 d'abril

Primers plats
  • Crema de calçots ecològics amb salsa romesco
  • Coca del mossèn amb escalivada
  • Amanida amb formatge de cabra del Montseny

Segons plats
  • Llom farcit amb prunes i orellanes
  • Broqueta de xai adobat
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pastís de poma anglès
  • Delícies de xocolata
  • Crep amb llet de soja amb melmelada o gelat
           
           Beguda

  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 4 d’abril del 2014

Menú del cap de setmana del 4 al 6 d'abril

Primers plats
  • Sopa de calçots ecològics amb salsa romesco
  • Carxofes al forn
  • Amanida de patates amb bacallà i oli de menta

Segons plats
  • Pollastre marinat amb acompanyament
  • Canelons amb mill
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pudding de xocolata
  • Flam de cocco
  • Crep amb llet de soja amb melmelada o gelat
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 28 de març del 2014

Menú del cap de setmana del_28 al 30 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics a la brasa amb salsa romesco
  • Carxofes al forn
  • Amanida primavera (fruita i fruits secs)

Segons plats
  • Lasanya de vedella amb verdures
  • Mitjana de vedella amb salsa al pebre amb patates al caliu
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pinya amb crema cremada
  • Maduixes amb xocolata
  • Crep amb llet de soja amb melmelada o gelat
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 21 de març del 2014

Menú del cap de setmana del_21 al 23 de març

Primers plats
  • Assortit de formatges del Montseny amb torrades
  • Carxofes al forn amb pernil
  • Amanida amb mongetes de Sant Pau

Segons plats
  • Crep de vedella amb verdures
  • Carpaccio de peus de porc
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pinya amb crema cremada
  • Flam de coco
  • Crep amb llet de soja amb melmelada o gelat
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 14 de març del 2014

Menú del cap de setmana del_14 al 16 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Crep de verdures amb trompetes de la mort amb salsa de trompeta
  • Amanida amb formatge de cabra del Montseny i amb fruits secs

Segons plats
  • Pollastre marinat amb ceba caramel·litzada, albergínia i all i oli de castanya
  • Canelons de vacallà
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Brownie
  • Crep de soja amb melmelada o gelat
  • Pastís de poma al estil angles (Apple pie)
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

divendres, 7 de març del 2014

Menù del cap de setmana del 7 al 9 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Profiterole farcides de verdura
  • Amanida amb formatges de cabra del Montseny

Segons plats
  • Vedella marinada sobre un llit de patates
  • Carpaccio de peus de porc
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Pudding
  • Crep al gust
  • Pastís de poma al estil angles (Apple pie)
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides (Plat combinat)