divendres, 14 de març del 2014

Menú del cap de setmana del_14 al 16 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Crep de verdures amb trompetes de la mort amb salsa de trompeta
  • Amanida amb formatge de cabra del Montseny i amb fruits secs

Segons plats
  • Pollastre marinat amb ceba caramel·litzada, albergínia i all i oli de castanya
  • Canelons de vacallà
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Brownie
  • Crep de soja amb melmelada o gelat
  • Pastís de poma al estil angles (Apple pie)
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa



Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Botifarra a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada