divendres, 2 de març del 2018

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de març


proposta_logo_definitiu
Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada ,ou dur (conté glúten)
·      Carxofes al forn amb pernil

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema de Xixona amb xocolata (conté llet i fruits secs)
·       Tocinet de cel (conté ou)
·       Cons amb crema pastissera (conté llet sense lactosa, maizena i ou)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)

Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)

 
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada