dissabte, 2 de desembre del 2017

Menú del cap de setmana del 1 al 3 de desembre


       
Primers plats
·      Quirtx de verdures (carbassó, ceba i pastanaga) amb musselina d’all i oli de poma (conté ou i farina)
·      Coca del Mossèn de Folgarolas amb escaliada (pebrot, albergínia i ceba) (conté farina)
·      Carxofes al forn farcides amb pernil

Segons plats
·       Brotxeta de xai adobada amb herbes aromàtiques
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)

Postres
·       Crema blanca
·       Flams de xocolata i avena
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté ou i maizena)

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescs no inclosos)


Disposem d’un menú infantil a 9,75€ (refresc i postre inclòs):
·        Plat combinat ( ous ferrats , botifarra o llom i patates
·        Postres( flam ,crema, crep de xocolata o gelat)


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada