divendres, 30 de desembre del 2016

Menú del cap de setmana del 30 de desembra al 1 de gener



Primers plats
·     Cassoleta de pasta filo amb amanida, bacallà i tonyina (conté farina)
·     Saltejat de espàrrecs verds amb rossinyols
·     Carxofes al forn

Segons plats
·       Canelons de bolets (conté gluten i llet)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat ( conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de xocolata (conté maizena i llet de soja) 
·     Flam de coco amb *trufes (llet de soja) *(conté llet )
·     Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)  

-Tots els postres són casolans

Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€  (refrescos no inclosos)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada