divendres, 5 d’agost del 2016

Menú del cap de setmana del 5 al 7 de agost

Primers plats
·       Carpaccio de meló amb pernil serrà
·       Crep de soja amb verdures i salsa de romesco (conté maizena, soja i ou)
·       Amanida amb (tonyina, anxoves, ou dur, tomàquet, pastanaga, síndria, sèsam)

Segons plats
·       Timbal de gall d'indi marinat amb ceba caramel·litzada (conté herbes aromàtiques)
·       Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté ou)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

Postres
·       Pastís de formatge (conté maizena, ou i llet)
·       Assortit de flamets amb llet de soja (xocolata, cafè i coco)
·       Crema de taronja (no conté llet ni sucre) (conté ou i maizena) 


Pa, pa torrat,  vi i aigua inclòs     18€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada