dissabte, 30 d’abril del 2016

Menú del cap de setmana del 29 al 1 de maig

  Primers plats
  • Amanida de bacallà amb oli de menta
  • Albergínies a la brasa amb humus de albergínia i all negre
  • Pissarra de formatges del Montseny (conté llet de cabra i farina)

 Segons plats
  • Llom farcit amb botifarra i panses acompanyat amb patates a les fines herbes
  • Mitjana de vedella (150gr) a la brasa amb acompanyament
  • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)

  Postres
  • Flam de soja i coco (conté llet de soja)
  • Pinya natural amb crema cremada (conté llet, maizena i ou)
  • Crep amb gelat de vainilla (conté llet de soja)

Pa, pa torrat,vi i aigua inclòs 18€

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada