divendres, 15 de gener del 2016

Menú del cap de setmana del 15 al 17 de gener




  •  Amanida amb fruita i formatge del Montseny (conté llet de cabra)
  •  Lassayna de verdures amb formatge gratinat (conté llet)
  •  Calçots amb salsa romesco ( conté fruit-secs)

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa al pebre
    • Botifarra esparracada amb all i oli
    • Graellada de carn a la brasa (xai, pollastre, conill , botifarra blanca i botifarra negre)


      Postres
    • Pinya natural amb crema cremada (conté llet, ou, maizena)
    • Crep de soja amb melmelada (conté llet de soja , ou i maizena)
    • Delicies de llimona (conté iogurt de soja i llet condensada)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada