dijous, 10 de setembre del 2015

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de setembre


  •  Pissarra ded formatges d'ovella i de cabra (conté llet de cabra i d'ovella)
  • Rosa de pasta filo amb verdures (conté gluten)
  •  Amanida amb formatge gratinat (conté llet de cabra i ou)

  • Segons plats

    • Xurrasco a la brasa amb patates al caliu i pebrot verd
    • Crep de vedella amb herbes aromàtiques (conté gluten i ou)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Assortit de flams: coco, soja, cafè i taronja (conté soja i gluten)
      • Pinya natural amb crema cremada (conté llet, ou i midó)
      • Crep amb melmelada (conté soja, ou i gluten)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada