divendres, 28 d’agost del 2015

Menú del cap de setmana del 28 al 30 d'agost

  •  Pissarra de formatges del Montseny i raïm 
  • Coca del mossèn de Fogueroles amb escalivada
  •  Verdures a la brasa amb salsa romesco

  • Segons plats

    • Brotxeta de xai amb verdures a la brasa
    • Timbal de pollastre amb patata i ceba caramel·litzada
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


        Postres
      • Crep de melmelada
      • Pinya i gelat de vainilla amb crema cremada
      • Crema de taronja (sense llet ni sucre)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada