divendres, 10 d’abril del 2015

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de abril


  •  Amanida amb fruita i fruits secs amb vinagreta de magrana
  •  Espàrrecs verds amb gavardina
  •  Amanida de llenties amb taronja i pernil serrà (freda) 

  • Segons plats

    •  Pollastre amb trompetes i un didal de blat
    • Convinat de broxeta de gall d´indi i xurrasco de porc amb patates al caliu 
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)


      Postres
    • Crema catalana amb gelat de vainilla 
    • Crep de soja amb cabell d'àngel
    • Crema de llimona casolana

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 



    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i po):stra inclòs

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada