divendres, 23 de gener del 2015

Menú del 23 al 25 de gener del 2015

Primers plats
  • Torrada amb  escalivada i bacallà amb carxofa farcida i pernil al forn  
  • Crep de soja amb verdures i vinagreta de gers
  • Calçots amb salsa romesco cassolana
Segons plats
  • Vedella farcida amb prunes i salsa de trompetes
  • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Crema de taronga  (sense llet ni sucre)
  • Crep amb gelat de caramel i nous
  • Gelat de vainilla amb crema cremada

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada