divendres, 17 d’octubre del 2014

Menú del cap de stmana del 17 al 19 d'octubre

Primers plats
  • Amanida amb poma, codony casolà i formatges de Can Gorgs
  • Espàrrecs verds saltejats amb rusinyols del Montseny
  • Crep  de soja amb verdures ( albergínia, ceba, pèsols) i caama-secs del Prats del Montseny
Segons plats
  • Cruixent de vedella, arròs basmati i trompetes
  • Vedella marinada sobre un llit de patates 
  • Graellada de carn amb acompanyament
    Postres
  • Mató amb codony casolà
  • Crep de melmelada casolana
  • Flam de xocolata

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Botifarra o llom, ou ferrat i patates fregides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada