dissabte, 23 d’agost del 2014

Menú del 23 al 25 d'agost. Festa Major.

Primers plats
  •  Pebrots del piquillo farcits de bacallà.(*)(**)
  • Canelons de verdures amb beixamel de soja i espàrrecs.(**)
  • Torrades d’escalivada, anxoves i formatge de cabra.
 

Segons plats
  • Crep farcit de vedella rostida amb ceba caramel·litzada.(**)
  • Cuixetes de pollastre amb gamba llagostinera.(**)
  • Graellada (botifarra crua i negra, conill, xai i pollastre) amb acompanyament.
*(Sense glutuen)
 
**( Sense lactosa)
    Postres
  • Pastís casolà de crema pastissera i poma
  • Púding de cafè casolà
  • Crep amb melmelada (a escollir)

Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  20€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Llom o botifarra, ou ferrat i patates fregides.
(Plat combinat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada