divendres, 25 d’abril del 2014

Menú de cap de setmana del 25 al 27 d'abril.

Primers plats
  • Carbassó farcit de verdures i arròs integral
  • Pastisset d'espàrrecs verds amb salsa romesco
  • Amanida amb formatge de cabra del Montseny

Segons plats
  • Timbal de pollastre marinat i patata amb ceba caramel·litzada
  • Crep de vedella amb carlets
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Flam cafè
  • Milfulles de poma, nous i mel
  • Crep de llet de soja amb melmelada casolana
           
           Beguda

  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
· Llom a la brasa, ou ferrat i patates fregides 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada