divendres, 28 de febrer del 2014

Menú del cap de setmana del 28 de febrer al 2 de març

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana
  • Carxofes al forn amb pernil
  • Amanida amb formatges de cabra del Montseny

Segons plats
  • Crep farcit de botifarra i mongetes del ganxet
  • Pollastre rostit amb cigrons ecològics
  • Graellada amb acompanyament

Postres
  • Crema amb gelat biscuit
  • Crep al gust
  • Crema de taronja i stèvia
           
           Beguda

  • Aigua o refresc
  • Vi de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·  Arròs amb ou ferrat i botifarra a la brasa (Plat combinat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada