divendres, 27 de desembre del 2013

Menú de cap de setmana del 27 al 29 de desembre

Primers plats
  • Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana
  • Amanida amb formatges de cabra del Montseny
  • Carxofes amb pernil al forn

Segons plats
  • Crep  de soja amb farina de cigrons farcit de verdures i filet de vedella
  • Xurrasco de vedella amb acompanyament
  • Graellada de carn amb acompanyament

Postres
  • Crep amb gelat
  • Mató de cabra del Montseny
  • Pinya amb crema cremada
           
           Beguda


  • Aigua o refresc
  • Vi negre de la casa  i gasosa


Pa i beguda inclosos 18€ 

Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postra inclòs):
·       Arròs, ou ferrat  i botifarra a la brasa. (Plat combinat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada