divendres, 21 de juny del 2019

Menú cap de setmana del 21 al 23 de juny


Primers plats
·      Musclos al vapor o a la marinera
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (bolets) 
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Gelat de vainilla amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Sorbet de llimona (conté lactosa)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

divendres, 14 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 14 al 16 de juny


Primers plats
·      Amanida amb mongetes de Santa Pau i fruita
·     Pissarra de formatges de cabra i ovella amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb patates i ceba
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Gelat de vainilla amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Sorbet de llimona (conté lactosa)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

dissabte, 8 de juny del 2019

Menú del cap de setmana del 7 al 9 de juny


Primers plats
·      Torrades amb escalivada, seitó i formatge gratinat (conté ou)
·     Pissarra de formatges de cabra amb melmelada de tomàquet  
·      Carpaccio de meló amb pernil serrà  

Segons plats
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols  ( conté gluten)
·       Mitjana de vedella a la brasa amb patates fregides  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, conill, botifarra blanca)
      
Postres
·         Pinya natural amb crema catalana cremada  (conté ou ,llet  sense lactosa, maizena i canyella)       
·       Flam amb beguda de coco i cacau  (conté ou)
·       Crep de soja amb melmelada (conté ou i maizena)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

dissabte, 18 de maig del 2019

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de maig


Primers plats
·      Carxofes al forn
·     Pissarra de formatges de cabra, melmelada i torradetes(conté gluten)
·     Escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)
.     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (bolets)
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
.       Canelons de espinacs ( conté gluten i lactosa i nou moscada)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conté farina d’espelta, ou, soja i margarina)
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla (conté lactosa)
.        Trufes de xocolata negre (conté lactosa)  si tens alguna intolerància o al·lèrgia a la lactosa disposem de unes trufes sense lactosa          

divendres, 10 de maig del 2019

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de maig


Primers plats
·      Carxofes al forn
·     Pissarra de formatges de cabra, melmelada (conté gluten)
·      Torrades amb escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)   

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (boleta)
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conté  lactosa )
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla (conté lactosa)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

divendres, 26 d’abril del 2019

Menú del cap de setmana del 26 al 28 d'abril


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conté ou ,farina d’espelta i fruits secs)
·      Pissarra de formatges de cabra, melmelada i torradetes (conté gluten)
·     Torrades de pagès amb escalivada i seitons (conté gluten i ou)

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitat amb melmelada i espàrrecs verds
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conte ou, llet sense lactosa i maizena)
·       Sorbet de llimona (conte ou i lactosa)

divendres, 5 d’abril del 2019

Menú del cap de setmana del 5 al 7 d'abril


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte ou)
·      Pissarra de formatges del Montseny i melmelada de figues  
·     Amanida amb fruita, codony, nous i formatge de cabra  (conté fruits secs, ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols del Maresme (conté farina i fruits secs)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)
·       Trufes de xocolata negre (conté lactosa )          
·       Crep casolà amb melmelada  (conte ou, llet sense lactosa i maizena)