dissabte, 18 de maig del 2019

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de maig


Primers plats
·      Carxofes al forn
·     Pissarra de formatges de cabra, melmelada i torradetes(conté gluten)
·     Escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)
.     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (bolets)
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
.       Canelons de espinacs ( conté gluten i lactosa i nou moscada)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conté farina d’espelta, ou, soja i margarina)
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla (conté lactosa)
.        Trufes de xocolata negre (conté lactosa)  si tens alguna intolerància o al·lèrgia a la lactosa disposem de unes trufes sense lactosa          

divendres, 10 de maig del 2019

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de maig


Primers plats
·      Carxofes al forn
·     Pissarra de formatges de cabra, melmelada (conté gluten)
·      Torrades amb escalivada, seitó i tonyina (conté gluten)   

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes (boleta)
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conté  lactosa )
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla (conté lactosa)
   

“Segueix-nos a l’Instagram: @rest_can_traveria

divendres, 26 d’abril del 2019

Menú del cap de setmana del 26 al 28 d'abril


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conté ou ,farina d’espelta i fruits secs)
·      Pissarra de formatges de cabra, melmelada i torradetes (conté gluten)
·     Torrades de pagès amb escalivada i seitons (conté gluten i ou)

Segons plats
·       Cuixa d’ànec confitat amb melmelada i espàrrecs verds
·       Mitjana de vedella a la brasa  
·      Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)      
·       Crep casolà amb melmelada (conte ou, llet sense lactosa i maizena)
·       Sorbet de llimona (conte ou i lactosa)

divendres, 5 d’abril del 2019

Menú del cap de setmana del 5 al 7 d'abril


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte ou)
·      Pissarra de formatges del Montseny i melmelada de figues  
·     Amanida amb fruita, codony, nous i formatge de cabra  (conté fruits secs, ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Mandonguilles de vedella de Girona amb pèsols del Maresme (conté farina i fruits secs)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Pinya natural amb crema cremada (conté ou ,llet  sense lactosa i maizena)
·       Trufes de xocolata negre (conté lactosa )          
·       Crep casolà amb melmelada  (conte ou, llet sense lactosa i maizena)

divendres, 8 de març del 2019

Menú del cap de setmana del 8 al 10 de març


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb farina d’espelta i salsa romesco (conté, ou i fruits secs)
·      Carxofes al forn amb tomàquet i pernil
·      Torrades de pagès amb escalivada, seitons i anxoves de L’Escala   (conté gluten i ou)

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre
·       Graellada de carn amb acompanyament (xai, pollastre, botifarra blanca i conill )
      
Postres
·       Sorbet de llimona
·       Pinya natural amb crema cremada (conté llet sense lactosa, maizena i ou )       
·       Crep de soja farcit de melmelada de fruits vermells i xocolata calenta(conté ou, maizena i la xocolata lactosa)


dissabte, 2 de març del 2019

Menú del cap de setmana del 1 al 3 de març


Primers plats
·      Crep  de verdures amb ceps (conte llet de soja, ou i maizena)
·      Carxofes al forn amb tomàquet i pernil
·      Amanida amb formatge de cabra, seitons i vinagreta de mostassa (conté ou)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb trompetes
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament (xai, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Sorbet de llimona
·       Flam de de formatge fresc (conté llet sense lactosa i ou)       
·       Suc de taronja amb maduixes

divendres, 25 de gener del 2019

Menú del cap de setmana del 25 al 27 de gener


Primers plats
·      Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte farina d’espelta, ou i ametlla)
·      Carxofes al forn farcides de pernil i tomàquet
·      Amanida amb fruita i vinagreta d’alvocat  (conté ou)

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Pollastre rostit amb trompetes de la mort
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca)
      
Postres
·       Maduixes amb suc de taronja
·       Trufes de xocolata negre artesanes (conté lactosa)       
·       Pinya natural amb crema cremada (conte ou, llet sense lactosa i maizena)

-Tots els postres són casolans