divendres, 25 d’agost del 2017

Menú del cap de setmana de la Festa Major

Primers plats
·      Torrades amb escalivada i seitó
·      Amanida amb pasta filo, tomàquet, ou dur, pastanaga i formatge calent
·      Formatge de cabra acompanyat amb torrades i melmelada

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb patates i ceba
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat amb crema cremada i xocolata
·       Flamets de coco i xocolata
·       Suc de taronja natural amb gelat de vainilla


-Tots els postres són casolans

divendres, 18 d’agost del 2017

Menú del cap de setmana del 18 al 20 d'agost

Primers plats
·      Amanida amb formatge de cabra calent i vinagreta de mostassa  
·      Torrades amb escalivada i voquerons
·      Formatge de cabra acompanyat amb torrades i melmelada

Segons plats
·       Pollastre rostit amb herbes aromàtiques i didal de blat
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Suc de taronja amb gelat de vainilla
·       Pinya natural amb crema cremada (conté maizena ou i llet)
·       Mel i mató (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 11 d’agost del 2017

Menú del cap de setmana del 11 al 13 de agost

Primers plats
·       Torrades amb formatges de cabra i melmelada (conté glúten)
·      Ous al plat amb llit de patates, carbassó i tomàquet
·      Crep de verdures

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb patata i ceba
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Flamets de cafè i coco
·       Pinya natural amb crema cremada (conté maizena ou i llet)
·       Trufes casolanes (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 4 d’agost del 2017

Menú del cap de setmana del 4 al 6 d'agost


Primers plats
·       Crep de verdures amb salsa de albergínia (conté maizena i ou)
·      Amanida amb tomàquet del hort, formatge de cabra i sèsam
·      Torrades amb escalivada i anxoves (conté glúten)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba i alls confitats
·       Mitjana de vedella amb acompanyament
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté lactosa, ou i maizena)
·       Flamets de cafè
·       Mel i mató (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 28 de juliol del 2017

Menú del cap de setmana del 28 al 30 de juliol

Primers plats
·       Asortit de formatges amb torrades i melmelada (conté gluten i lactosa)
·      Amanida amb formatge de cabra calent i tonyina (conté ou)
·      Torrades amb escalivada i anxoves (conté glúten)

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Mitjana de vedella amb acompanyament
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Gelat de vainilla amb crema cremada (conté lactosa, ou i maizena)
·       Crep amb melmelada (conté lactosa)
·       Flam de coco


-Tots els postres són casolans

divendres, 21 de juliol del 2017

Menú del cap de setmana del 21 al 23 de juliol

Primers plats
·      Torrades amb escalivada i tonyina (conté gluten)
·      Quirtx de carbassó amb formatge fresc i fruits secs (conté gluten, ou i lactosa)
·      Taula de formatges amb melmelada i torrades(conté glúten)

Segons plats
·      Pollastre rostit amb herbes aromàtiques i un toc de vainilla
·      Brotxetes de xai adobades a la brasa amb acompanyament
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·       Flam de coco(conté lactosa)
·       Gelat de vainilla amb crema cremada(conté lactosa)
·       Mel i mató(conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 14 de juliol del 2017

Menú del cap de setmana del 14 al 16 de juliol


Primers plats
·     Formatges  de cabra amb torrades i melmelada  (conté gluten)
·     Torrades amb escalivada i anxoves (conté gluten)
·     Crep de verdures acompanyat de poma  (conté glúten,ou i lactosa)

Segons plats
·       Timbal de Gall d’indi amb ceba i patates
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·      Crema de taronja amb gelat de vainilla (conté lactosa)
·      Trufes de xocolata negre, blanca i amb llet (conté lactosa)
·      Mel i mató (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans