divendres, 23 de juny del 2017

Menú del cap de setmana del 23 al 25 de juny

Primers plats
·     Formatges  de cabra amb torrades i melmelada  (conté gluten)
·     Sopa de meló amb virutes de serra
·     Amanida de bacallà i tomàquet cor de Bou, tonyina i musclos (enciam, pastanaga, ou d’ur i fruits secs)

Segons plats
·       Timbal de Gall d’indi amb ceba i patates
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·      Suc de taronja natural amb gelat de vainilla(conté lactosa)
·      Trufes de xocolata negre, blanca i amb llet (conté lactosa)
·      Pinya natural amb crema cremada (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 2 de juny del 2017

Menú del cap de setmana del 2 al 4 de juny


Primers plats
·     Pissarra de formatge de cabra amb torrades i melmelada de figues (conté gluten)
·     Carpaccio de salmó amb vinagreta de mostassa
·     Espàrrecs verds amb gavardina de serrà arrebossats (conté ou i farina)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb herbes aromàtiques
·       Mitjana de vedella a la brasa
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·      Mousse de xocolata amb llet sense lactosa
·      Gelat de vainilla amb crema catalana cremada(conté ou, lactosa i maizena)
·      Mel i mató (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 26 de maig del 2017

Menú del capn de setmana del 26 al 28 de maig

Primers plats
·     Formatges de cabra amb melmelada de flors del Montseny i torrades
·     Amanida amb fruita i tall de formatge calent
·     Canelons de carn i ceps gratinats

Segons plats
·       Mitjana de vedella a la brasa amb acompanyament
·       Ànec confitat amb acompanyament
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Pastís amb crema pastissera (conté maizena, gluten i ou)
·     Crep de soja amb gelat de vainilla (conté ou, lactosa i maizena)
·     Mousse de xocolata


-Tots els postres són casolans

divendres, 19 de maig del 2017

Menú del cap de setmana del 19 al 21 de maig


Primers plats
·     Formatges de cabra amb melmelades de les Flors del Montseny i torrades
·     Amanida amb tonyina i anxoves
·     Timbal amb bacallà patates i tomàquet confitat amb herbes aromàtiques

Segons plats
·       Brotxeta de xai amb patates
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·    Crema de taronja sense llet ni sucre (conté maizena i ou)
·    Crep de soja amb melmelada o xocolata (conté ou i maizena)
·    Pinya natural amb crema cremada  (conté lactosa,ou,maizena)


-Tots els postres són casolans

divendres, 12 de maig del 2017

Menú del cap de setmana del 12 al 14 de maig

Primers plats
·     Torrades amb formatge de cabra i melmelada de les Flors del Montseny
·     Amanida amb sèsam negre, pipes i taronja confitada
·     Crep de verdures

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba i blat
·       Timbal de filet de senglar amb patates i ceba macerat amb vi
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crema de taronja sense llet ni sucre(conté maizena i ou)
·     Tocinet de cel (conté ou)
·     Delícies de llimona (conté lactosa)


-Tots els postres són casolans

divendres, 5 de maig del 2017

Menú del cap de setmana del 5 al 7 d'abril

Primers plats
·     Carpaccio de bacallà
·     Milfulles de verdures i bolets
·     Varietat d’enciams amb fruits secs i formatges del Montseny

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb acompanyament
·       Ànec confitat acompanyat amb melmelades
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Pinya natural amb crema cremada (conté lactosa, maizena i ou)
·     Crep de soja amb melmelada
·     Crema de soja


-Tots els postres són casolans

divendres, 28 d’abril del 2017

Menú del cap de setmana del 28 al 30 d'abril

Primers plats
·     Pissarra de formatges del Montseny amb melmelada de les flors del Montseny
·     Espàrrecs triguers amb pernil a la milanesa
·     Amanida amb mongetes de Santa Pau (conté ou i tonyina)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba i herbes aromàtiques
·       Farcellet de vedella amb acompanyament
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Mel i mató (conté lactosa)
·     Pastís de Can Traveria

·     Flam de taronja amb pols de cacau