divendres, 31 de març del 2017

Menú del cap de setmana del 8 al 10 s'abril


Primers plats
·     Carxofes al forn farcides de pernil i tomàquet
·     Verdures a la brasa amb salsa romesco
·     Amanida amb fruita i formatges del Montseny

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Brotxeta de xai adobada amb mongetes de santa pau(conté herbes aromàtiques)
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Mel i mató
·     Maduixes amb suc de taronja
·     Peres al vi


-Tots els postres són casolans

divendres, 24 de març del 2017

Menú del cap de setmana del 24 al 26 de març

Primers plats
·     Crep de verdures amb salsa de pèsols (conté llet de soja, maizena i ou)
·     Formatges del Montseny amb melmelada (conté llet de cabra)
·     Carpaccio de bacallà

Segons plats
·       Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté farina i mantega)
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Pinya amb crema cremada (conté lactosa, ou i maizena)
·     Pastís de formatge (conté ou, llet i farina)
·     Mel i mató(conté ou)


-Tots els postres són casolans

divendres, 17 de març del 2017

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de març

Primers plats
·     Torrades del mossèn amb escalivada i anxoves (conté glúten)
·     Calçots a la brasa i salsa romesco(conté fruits secs)
·     Carxofes al forn farcides de pernil

Segons plats
·       Pollastre rostit amb herbes aromàtiques i ceba
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Pinya amb crema cremada (conté lactosa i maizena)
·     Crep de soja amb melmelada, xocolata o sucre (conté ou i maizena)
·     Crema de taronja sense llet ni sucre (conté maizena i ou)


-Tots els postres són casolans

divendres, 10 de març del 2017

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de març

Primers plats
·     Amanida amb tonyina, seitó i anxoves
·     Calçots amb gavardina i salsa romesco(conté farina, ou i fruits secs)
·     Carxofes al forn farcides de pernil

Segons plats
·       Civet de senglar
·       Botifarra esparracada gratinada amb all i oli acompanyat de mongetes de santa pau saltejades amb cansalada
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Mel i mató (conté lactosa)
·     Crep de soja amb melmelada, xocolata o sucre (conté ou i maizena)
·     Pastís de formatge (conté gluten, lactosa i ou)


-Tots els postres són casolans

divendres, 24 de febrer del 2017

Menú del cap de setmana del 24 al 26 de febrer


Primers plats
·     Carpaccio de bacallà amb tomàquet i orenga
·     Calçots amb gavardina i salsa romesco (conté ou, farina i fruits secs)
·     Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada i ou(conté gluten)

Segons plats
·       Timbal de gall d’indi amb ceba i patates
·       Mitjana de vedella
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Pinya natural amb crema cremada (conté ou, lactosa i maizena)
·     Crep de soja amb melmelada o xocolata (conté ou i maizena)
·     Pastís de formatge (conté gluten, lactosa i ou)


-Tots els postres són casolans

divendres, 17 de febrer del 2017

Menú del cap de setmana del 17 al 19 de febrer


Primers plats
·     Verdures a la brasa amb salsa romesco (conté fruits secs)
·     Calçots amb gavardina i salsa romesco (conté ou, farina i fruits secs)
·     Amanida amb fruita, fruits secs i formatge de cabra gratinat (conté fruits secs)

Segons plats
·       Pollastre rostit amb ceba i herbes aromàtiques amb un didal d’arròs
·       Mitjana de vedella
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Poma al forn amb suc de taronja i canyella
·     Mel i mató (conté lactosa)
·     Pastís de formatge  (conté gluten, lactosa i ou)


-Tots els postres són casolans

divendres, 10 de febrer del 2017

Menú del cap de setmana del 10 al 12 de febrer

Primers plats
·    Carxofes al forn amb cor de pernil
·     Calçots amb gavardina i salsa romesco (conté ou, farina i fruits secs)
·     Calçots a la brasa amb salsa romesco (conté fruits secs)

Segons plats
·       Vedella marinada sobre un llit de patates
·       Civet de senglar
·       Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca, botifarra negre)

Postres
·     Crep de soja amb melmelada o xocolata(conté maizena, ou i llet de soja) 
·     Pinya amb crema cremada
·     Pastís de formatge


-Tots els postres són casolans