divendres, 15 de juliol del 2016
divendres, 8 de juliol del 2016
Menú del cap de setmana del 8 al 10 de juliol
Primers plats
- Tomàquet de l'hort amb anxoves i tonyina
- Quirtx de carbassó amb ceba i formatge tendre (conté ou i llet)
- amanida amb cogombre, formatge de cabra, pipes i sèsam caramel·lizat
Segons plats
- Brotxedes de gall dindi adobades amb patates al caliu
- Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté farina i llet)
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
· Flam casolà amb llet d'avena (conté ou)
· Crema de taronja amb cacao sense llet ni sucre (conté ou i maizena)
· Pinya natural amb crema cremada (conté ou, maizena i llet)
divendres, 1 de juliol del 2016
Menú del cap de setmana del 1 al 3 de juliol
Primers plats
- Amanida amb fruita i vinagreta de síndria
- Carpaccio de bacallà
- Carbassó farcit de verdures i tonyina
Segons plats
- Botifarra esparracada gratinada amb all i oli
(conté ou)
- Llom farcit amb verdures a vapor
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Flam de xocolata amb llet de soja
i un tall de gelat de nata
·
Cons de crema pastissera (conté
llet, ou, maizena)
·
Crep de xocolata i nata (conté
llet i ou)
dijous, 23 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 23 al 25 de juny
Primers plats
- Brotxeta de verdura a la brasa amb sal negre
- Amanida amb fruita, pipes i sèsam caramel·litzades
- Tomàquets de l’hort amb tonyina, anxoves i formatge de rulo de cabra
Segons plats
- Llom farcit amb prunes acompanyat de patates
al caliu
- Gall d’indi amb ceba caramel·litzada
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Pinya natural amb crema cremada
·
Suc de taronja amb gelat de
vainilla
·
Crep de soja amb melmelada
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 17 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 17 al 19 de juny
Primers plats
- Carpaccio de bacallà
- Amanida amb fruita i oli de menta
- Pissarra de formatges de cabra i d’ovella
Segons plats
- Pollastre rostit amb ceba i herbes aromàtiques
- Filet de vedella
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Pastís de poma amb crema (conté llet,
ou i maizena)
·
Púding de cafè amb xocolata
(conté llet de soja)
·
Flam de mató (conté llet i ou)
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
divendres, 10 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 10 al 12 de juny
Primers plats
- Amanida de cigrons amb oli de menta (conté ou)
- Carpaccio de pinya amb pernil
- Amanida de formatges i pipes caramel·litzades (conté ou i fruits secs
Segons plats
- Botifarra esparracada amb all i oli gratinat (conté
ou)
- Mitjana de vedella a la brasa amb sal negre
- Graellada de carn
amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
·
Flamet (tocinet de cel)
·
Crep de soja
·
Trufes de xocolata casolanes
Pa, pa torrat, vi i aigua inclòs 18€
dissabte, 4 de juny del 2016
Menú del cap de setmana del 3 al 5 de juny
Primers plats
- Amanida amb fruita i gelatina de nespra
- Carpaccio de bacallà
- Pissarra de formatges de cabra i d'ovella amb torrades (conté llet de cabra, ovella i farina)
Segons plats
- Mitjana de vedella amb salsa al pebre (conté llet)
- Llom farcit de prunes amb acompanyament de verdures
- Graellada de carn amb acompanyament ( xai, conill, pollastre, botifarra blanca i negre)
Postres
- Flamets casolans amb nata (tocinet de cel)
- Floreta de poma al forn amb crema pastissera (conté llet de soja, farinai ou)
- Crema amb pinya cremada (conté llet, ou i maizena)
Subscriure's a:
Missatges (Atom)