divendres, 8 de gener del 2016

Menú del cap de setmana del 8 al 10 de gener



  •  Torrades del mossèn de Folgueroles amb escalivada (conté farina)
  •  Pissarra de formatges del Montseny amb melmelada de poma i figues (conté llet de cabra)
  •  Amanida de mongetes de Santa Pau amb seitons

  • Segons plats

    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada (conté espècies)
    • Brotxeta de xai adobada amb acompanyament (conté espècies)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Crep de soja amb gelt de nata o vainilla (conté llet i maizena)
    • Flam de coco amb trufetes (conté llet)
    • Pinya amb crema cremada (conté llet i maizena)

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    dissabte, 2 de gener del 2016

    La nit de Reis tenim obert per sopar.







  •  Torrades amb pebrot, albergínia, ceba i calçot escalivat
  •  Amanida amb fruita i codony casolà
  •  Brotxeta de verdures amb salsa de calçot

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) a la brasa
    • Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Mouse de llimona amb trufetes casolanes
    • Crema de taronja (sense llet ni sucre)
    • Crep amb melmelada de poma

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    diumenge, 27 de desembre del 2015

    dissabte, 26 de desembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 26 al 27 de desembre






  •  Rosa de pasta filo amb verdures
  •  Amanida de mongeta de Santa Pau
  •  Torrades amb escalivada i formatge Tête de moine

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) a la brasa
    • Botifarra esparracada amb all i oli gratinat
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Crema cremada amb pinya
    • Suc de taronja amb gelat de vainilla
    • Crep amb codony casolà

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 18 de desembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 18 al 20 de desembre





  •  Amanida amb fruita, tonyina i seitó
  •  Crep de verdures amb crema de carbassa
  •  Pissarra de formatges del Montseny

  • Segons plats

    • Mitjana de vedella (200gr) amb salsa de ceba
    • Pollastre rostit i botifarra rostida amb pipes de gira-sol, pansa i carbassa
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Crema cremada amb pinya natural 
    • Trufes artesanes
    • Crep de soja

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs

    divendres, 11 de desembre del 2015

    Menú del cap de setmana del 11 al 13 de desembre








  •  Rosa de pasta filo amb verdures i salsa de poma (conté farina)
  •  Calçots arrebossats amb salsa romesco
  •  Amanida amb tonyina, boqueró, baies de gogi i sobrassada calenta

  • Segons plats

    • Timbal de gall d'indi amb ceba caramel·litzada
    • Crep de vedella amb rossinyols (conté maizena i soja)
    • Graellada de carn amb acompanyament ( xai, pollastre, botifarra blanca i negre i conill)


      Postres
    • Assortit de formatges del Montseny amb poma
    • Crema de llimona i trufetes
    • Pinya amb crema catalana cremada

    Pa, vi de la casa, gasosa i aigua inclòs.  18€ 
             


    Disposem d’un menú  infantil  a 9,50€ (beguda i postres) inclòs