Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
divendres, 26 d’abril del 2019
Menú del cap de setmana del 26 al 28 d'abril
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb salsa romesco (conté ou ,farina d’espelta i fruits secs) · Pissarra de formatge...
divendres, 5 d’abril del 2019
Menú del cap de setmana del 5 al 7 d'abril
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte ou) · Pissarra de formatges del Montseny i melmelada de figu...
divendres, 8 de març del 2019
Menú del cap de setmana del 8 al 10 de març
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb farina d’espelta i salsa romesco (conté, ou i fruits secs) · Carxofes al forn amb...
dissabte, 2 de març del 2019
Menú del cap de setmana del 1 al 3 de març
›
Primers plats · Crep de verdures amb ceps (conte llet de soja, ou i maizena) · Carxofes al forn amb tomàquet i pernil ...
divendres, 25 de gener del 2019
Menú del cap de setmana del 25 al 27 de gener
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb salsa romesco (conte farina d’espelta, ou i ametlla) · Carxofes al forn farcides ...
dimecres, 5 de desembre del 2018
Menú del cap de setmana del 5 al 9 de desembre
›
Primers plats · Cigrons estofats amb carlets · Coca del mossèn de Folgueroles amb escalivada i virutes de parmesà (conte ...
divendres, 30 de novembre del 2018
Menú del cap de setmana del 30 al 2 de desembre
›
Primers plats · Cigrons estofats amb carlets · Amanida amb tomàquet, tonyina i formatge del Montseny (conte ou) · ...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web