Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
divendres, 16 de febrer del 2018
Menú del cap de setmana del 16 al 18 de febrer
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles) · Coca del Mossèn de Folgarolas amb esc...
divendres, 9 de febrer del 2018
Menú del cap de setmana del 9 al 11 de febrer
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb salsa romesco casolana (ou, farina, ametlles) · Coca del Mossèn de Folgarolas amb esc...
divendres, 2 de febrer del 2018
Menú del cap de setmana del 2 al 4 de febrer
›
Primers plats · Calçots arrebossats · Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada i ou dur · Carxofes al forn farc...
divendres, 26 de gener del 2018
Menú del cap de setmana del 26 al 28 de gener
›
Primers plats · Pissarra de formatges de cabra acompanyat amb torrades i melmelada de poma amb canyella · Coca del Mossèn de ...
dissabte, 20 de gener del 2018
Menú del cap de setmana del 19 al 21 de gener
›
Primers plats · Pissarra de formatges de cabra acompanyat amb torrades i melmelada de poma amb canyella · Coca del Mossèn de ...
divendres, 29 de desembre del 2017
Menú del cap de setmana del 29 al 31 de desembre
›
Primers plats · Calçots arrebossats amb salsa romesco · Coca del Mossèn de Folgarolas amb escaliada (pebrot, albergínia i s...
dissabte, 23 de desembre del 2017
Menú del cap de setmana del 22 al 24 de desembre
›
Primers plats · Amanida amb poma i formatge de cabra · Coca del Mossèn de Folgarolas amb escalivada (pebrot, alberg...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web