Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
divendres, 28 d’abril del 2017
Menú del cap de setmana del 28 al 30 d'abril
›
Primers plats · Pissarra de formatges del Montseny amb melmelada de les flors del Montseny · Espàrrecs triguers amb pernil a la...
divendres, 21 d’abril del 2017
Menú del cap de setmana del 21 al 23 d'abril
›
Primers plats · Carxofes al forn farcides de pernil i tomàquet · Pissarr...
dijous, 13 d’abril del 2017
Manú de la setmana santa
›
Primers plats · Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada · Amanida amb tonyina i formatge de cabra · Carxofes al forn ...
divendres, 31 de març del 2017
Menú del cap de setmana del 8 al 10 s'abril
›
Primers plats · Carxofes al forn farcides de pernil i tomàquet · Verdures a la brasa amb salsa romesco · Amanida amb fr...
divendres, 24 de març del 2017
Menú del cap de setmana del 24 al 26 de març
›
Primers plats · Crep de verdures amb salsa de pèsols (conté llet de soja, maizena i ou) · Formatges del Montseny amb melmelada ...
divendres, 17 de març del 2017
Menú del cap de setmana del 17 al 19 de març
›
Primers plats · Torrades del mossèn amb escalivada i anxoves (conté glúten) · Calçots a la brasa i salsa romesco (conté fruits ...
divendres, 10 de març del 2017
Menú del cap de setmana del 10 al 12 de març
›
Primers plats · Amanida amb tonyina, seitó i anxoves · Calçots amb gavardina i salsa romesco (conté farina, ou i fruits secs) ...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web