Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
divendres, 30 de desembre del 2016
Menú del cap de setmana del 30 de desembra al 1 de gener
›
Primers plats · Cassoleta de pasta filo amb amanida, bacallà i tonyina (conté farina) · Saltejat de espàrrecs verds amb ross...
divendres, 23 de desembre del 2016
Menú del cap de setmana del 23 al 25 de desembre
›
Primers plats · Carpaccio de bacallà amb tomàquet · Carxofes al forn amb salsa romesco · Saltejat de espàrrecs verds amb ...
divendres, 9 de desembre del 2016
Menú del 9 al 11 de Desembre del 2016
›
Primers plats · Carxofes al forn farcides de xoriço · Carpaccio de bacallà amb tomàquet i olivada · Pissarra de form...
divendres, 2 de desembre del 2016
Menú del cap de setmana del 2 al 4 de desembre
›
Primers plats · Carxofes al forn · Carpaccio de bacallà amb tomàquet · Espàrrecs verds saltejats amb rossinyols Segon...
divendres, 25 de novembre del 2016
Menú del cap de setmana del 25 al 27 de novembre
›
Primers plats · Canelons de verdures · Amanida amb cruixent de pasta filo i vinagreta de mostassa · Espàrrecs verds amb p...
divendres, 18 de novembre del 2016
Menú del cap de setmana del 18 al 20 de novembre
›
Primers plats · Pissarra de formatges amb cap de senglar · Carpaccio de bacallà · Saltejat d’espàrrecs verds i rossinyo...
divendres, 11 de novembre del 2016
Menú del cap de setmana del 11 al 13 de novembre
›
Primers plats · Amanida amb tonyina i formatges de cabra gratinat · Croquetes de espinacs i mill acompanyat amb cons de salsa...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web