Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
dissabte, 30 de maig del 2015
Menú del cap de setmana del 29 al 31 de maig
›
Amanida de fruita i ceba caramel·litzada Canalons de verdures Amanida de formatges calents del Montseny Segons plats Brotxetes d...
divendres, 22 de maig del 2015
Menú del cap de setmana del 22 al 24 de maig
›
Amanida de patates del Montseny amb tomàquet confitat i bacallà i oli de albaca Pissarra de formatges del Montseny acompanyat amb poma ...
divendres, 15 de maig del 2015
Menú del 16 al 18 de maig
›
Torrades amb formatges del Montseny i enbotit ibèric Faves amb cansalada, botifarra blanca i negre Verdures a la brasa ( bròquil, pebro...
divendres, 8 de maig del 2015
Menú del 8 al 10 de maig
›
Pissarra amb formatges del Montseny acompanyat amb torrades Fabes a la Catalana Amanida Santa ( monjetes de santa pau, bacalla, tomaque...
dijous, 30 d’abril del 2015
Menú del 30 de abril al 3 de març
›
Torrades amb formatges del Montseny amb un toc de pernil serrà Crep de soja amb calçots, espàrrecs verds, pebrot vermell i arròs Canelon...
divendres, 24 d’abril del 2015
Menú del 24 al 26 d'Abril de 2015
›
Pissarra de formatge del Montseny amb torrades Verdures a la brasa amb salsa de llenties taronges ( patata,espàrrecs verds,pastanagues,...
divendres, 17 d’abril del 2015
Menú del cap de setmana del 17 al 19 d'abril
›
Pissarra de formatge amb varietats del Montseny Amanida amb monjetes de Santa Pau i bacallà Crema de calçots amb romesco i llenques de...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web