Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
dijous, 30 d’abril del 2015
Menú del 30 de abril al 3 de març
›
Torrades amb formatges del Montseny amb un toc de pernil serrà Crep de soja amb calçots, espàrrecs verds, pebrot vermell i arròs Canelon...
divendres, 24 d’abril del 2015
Menú del 24 al 26 d'Abril de 2015
›
Pissarra de formatge del Montseny amb torrades Verdures a la brasa amb salsa de llenties taronges ( patata,espàrrecs verds,pastanagues,...
divendres, 17 d’abril del 2015
Menú del cap de setmana del 17 al 19 d'abril
›
Pissarra de formatge amb varietats del Montseny Amanida amb monjetes de Santa Pau i bacallà Crema de calçots amb romesco i llenques de...
divendres, 10 d’abril del 2015
Menú del cap de setmana del 10 al 12 de abril
›
Amanida amb fruita i fruits secs amb vinagreta de magrana Espàrrecs verds amb gavardina Amanida de llenties amb taronja i pernil serrà...
divendres, 27 de març del 2015
Menú del 27 al 29 de març
›
Crema de calçots amb salsa romesco i cruixent de pastanaga Amanida amb fruits secs i bolets amb conserva casolana Calçots amb salsa rom...
divendres, 20 de març del 2015
Menú del cap de setmana del 20 al 22 de març
›
Taula de formatges del Montseny amb torrades Amanida Santa ( mongetes de santa Pau, bacallà, tonyina, tomàquet i olives) Calçots amb sals...
divendres, 13 de març del 2015
Menú del cap de setmana del 13 al 15 de març de 2015
›
Crep de soja amb verdures i salsa de ceps Amanida amb blat, dàtils, i tomàquets cherry Calçots amb salsa romesco Segons plats C...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web