Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
divendres, 25 d’abril del 2014
Menú de cap de setmana del 25 al 27 d'abril.
›
Primers plats Carbassó farcit de verdures i arròs integral Pastisset d'espàrrecs verds amb salsa romesco Amanida amb formatge de ca...
divendres, 18 d’abril del 2014
Menú de Setmana Santa. Del 18 al 21 d'abril.
›
Primers plats Truita de bacallà Coca del mossèn amb escalivada Amanida amb formatge de cabra del Montseny Segons plats Bacallà a...
divendres, 11 d’abril del 2014
Menú de Cap de setmana de l'11 al 13 d'abril
›
Primers plats Crema de calçots ecològics amb salsa romesco Coca del mossèn amb escalivada Amanida amb formatge de cabra del Montseny ...
divendres, 4 d’abril del 2014
Menú del cap de setmana del 4 al 6 d'abril
›
Primers plats Sopa de calçots ecològics amb salsa romesco Carxofes al forn Amanida de patates amb bacallà i oli de menta Segons pl...
divendres, 28 de març del 2014
Menú del cap de setmana del_28 al 30 de març
›
Primers plats Calçots ecològics a la brasa amb salsa romesco Carxofes al forn Amanida primavera (fruita i fruits secs) Segons plat...
divendres, 21 de març del 2014
Menú del cap de setmana del_21 al 23 de març
›
Primers plats Assortit de formatges del Montseny amb torrades Carxofes al forn amb pernil Amanida amb mongetes de Sant Pau Segons ...
divendres, 14 de març del 2014
Menú del cap de setmana del_14 al 16 de març
›
Primers plats Calçots ecològics del Montseny a la brasa amb salsa romesco casolana Crep de verdures amb trompetes de la mort amb salsa d...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web