Restaurant Maria Rosa. Can Traveria
Pàgines
(Mou a...)
Pàgina d'inici
El restaurant
Carta
Celebracions
On som
Contacte.
Horaris
La carnisseria
▼
divendres, 27 de desembre del 2013
Menú de cap de setmana del 27 al 29 de desembre
›
Primers plats Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco casolana Amanida amb formatges de cabra del Montseny Carxofes amb pernil...
divendres, 20 de desembre del 2013
Menú de Sant Esteve 2013
›
Primer Pica pica de Sant Esteve amb: Musclos al vapor Musclos a la marinera Llagostins Gambes al forn Humus ( paté de cigrons...
Menú de cap de setmana del 20 al 22 de desembre
›
Primers plats Calçots ecològics del Montseny amb salsa romesco Amanida de cigrons ecològics del Montseny Torrades amb formatge de cabra...
divendres, 13 de desembre del 2013
Dinar de Sant Esteve
›
Menú de cap de setmana del 13 al 15 de desembre
›
Primers plats Amanida de mar i muntanya Calçots ecològics del Montseny amb salsa Carxofes al forn amb pernil Segons plats Botifa...
dijous, 5 de desembre del 2013
Menú del pont de la Puríssima del 5 al 8 de desembre
›
Primers plats Coca del mossèn amb escalivada i formatges de cabra del Montseny Saltejat de rossinyols amb espàrrecs Carxofes al forn am...
divendres, 29 de novembre del 2013
Menú de cap de setmana del 29 de novembre a l'1 de desembre
›
Primers plats Coca del mossèn amb escalivada Amanida tèbia d'arròs salvatge amb verdures ecològiques del Montseny Amanida de l'...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web